Jarní vyhlídkové lety bezpečným sportovním letadlem

3. 3. 2023

Naše agentura nabízí nezapomenutelné vyhlídkové lety sportovním letadlem, jedinečný zážitek, který Vám umožní zhlédnout svět z ptačí perspektivy. Bezpečnost je zajištěna – sportovní letadlo disponuje nejnovějšími technologiemi a samozřejmě padákovým záchranným systémem.

Pronájem letadla
Naše letadlo, nadupané nejnovějšími technologiemi, je pro vyhlídkové lety ideální
Pronájem letadla - Ze sportovního letadla je naprosto luxusní rozhled...
Ze sportovního letadla je naprosto luxusní rozhled…

Pilot letounu určeného na vyhlídkové je zkušený a zúčastnit se atrakce může kdokoliv, koho podobný typ zážitku láká. Atrakce není věkově omezená.

Atrakci doporučujeme, a také je takto našimi klienty nejvíce využívaná, jako originální dárek k narozeninám či k jiné důležité životní příležitosti. Pro všechny fanoušky leteckého sportu, techniky a letadel se jedná o výjimečný zážitek. Letadlo je sportovní a kromě vyhlídkového letu tudíž nabízí pořádnou jízdu…

Máte chuť se sportovním letadlem proletět?

Tak se pevně připoutejte a na jaře 2023 leťte s námi!

Nejčastěji lze letadlo pronajmout na 4 hodiny provozu a může se tedy vystřídat i více lidí.

Pro detaily atrakce vyhlídkového letu sportovním letadlem zhlédněte jeho profil. V případě zájmu a jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Poprvé publikováno 31. 3. 2016


Sdílejte tuto aktualitu na facebooku

S aktualitou Jarní vyhlídkové lety bezpečným sportovním letadlem souvisí:

Může vás zajímat

Malování na obličej (facepainting)

Malování na obličej (facepainting)

Vyzkoušejte si, jaké je to být dravou šelmou, klaunem, nebo třeba pohádkovou či filmovou postavu! A nechte si pomalovat obličej nebo tělo profesionálními barvami! celá aktualita »

Rodeo bizon

Rodeo bizon

Ukažte všem, že to dokážete! Jízdu na divokém bizonovi si chce vyzkoušet prostě každý. Věrná kopie divokého tvora Vás dostane do sedla! celá aktualita »

Dětská autoškola

Dětská autoškola

Které dítě by se nechtělo stát velkým řidičem? Zajistěte svému dítěti řidičskou výuku bezpečně! celá aktualita »

Mini-Z Street Racing

Mini-Z Street Racing

Autíčka MINI-Z ovládaná rádiem prohánějící se po dráze jsou vzrušující variantou klasické autodráhy. Ujměte se řízení některého z autíček a vyhodnoťte svou jízdu pomocí profi časomíry. celá aktualita »

Nafukovací hrad – pirátská loď

Nafukovací hrad – pirátská loď

Zahrajte si na mořem ošlehané piráty a vyberte si pro svou akci náš nafukovací hrad ve tvaru pirátské lodi. Můžete si být jisti, že tento originální hrad překvapí všechny malé i velké. celá aktualita »