Bodyzorbing a aquazorbing – skvělé jarní a letní atrakce

16. 6. 2022

Naše agentura nabízí 2 unikátní atrakce, pro jejichž provoz jsou zapotřebí zorbingové koule. Tyto dvě varianty se od sebe zásadně liší a umožňují tak naším klientům vybrat si pro jejich akci tu nejvhodnější.

V prvním případě je to vzrušující týmová hra – bodyzorbing. Bodyzorbing je vynikající teambuildingovou aktivitou, ale hodí se i na všechny typy kolektivních akcí. Zorbingová koule v tomto případě slouží k bezpečnému narážení hráčů při bodyzorbing fotbalu či k akrobatickým prvkům. Na rozdíl od zorbingové koule se bodyzorbing navléká na tělo, kdy hlava a nohy sportovce zůstávají volné.

Podmínkou pro zorbingový fotbal je měkčí povrch, asfaltová plocha není dovolena. Lze hrát za jakéhokoliv počasí včetně zimních měsíců. Disponujeme deseti bodyzorbingovými koulemi pro zápas 5 na 5. Zábava je vhodná nejen pro dospělé, ale samozřejmě i pro děti.

bodyzorbing
aqua zorbing – zorbing na vodě

Druhá naše atrakce – aquazorbing – využívá trochu konstrukčně odlišné koule. Jsou vodotěsné a jak už název napovídá, určené pro chůzi a dovádění na vodní hladině. Jak ve venkovním bazénu, tak na přírodních plochách či dokonce v krytém bazénu. V tomto případě máme k dispozici 2 aquazorbingové koule.

K atrakci aquazorbing ještě nabízíme pronájem nafukovacího bazénu o rozměrech 12 x 6 metrů, který si najde široké možnosti využití na všechny vaše letní akce a příležitosti. Můžete jej využít jako samostatnou atrakci, jako zpestření k našim novým skluzavkám (Nafukovací skluzavka Vodní svět a Chobotnička), nebo právě pro provoz oblíbeného aquazorbingu. Kreativitě se meze nekladou, pokud budete mít zájem, rádi vám poradíme, jaká kombinace atrakcí bude vhodná zrovna pro Vaši akci.

nafukovací bazén

Více informací o těchto atrakcích naleznete v jejich samostatných profilech. S jakýmkoliv dotazem, zda je právě pro Vaši akci zorbing vhodný, nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Poprvé publikováno: 11. 4. 2017


Sdílejte tuto aktualitu na facebooku

S aktualitou Bodyzorbing a aquazorbing – skvělé jarní a letní atrakce souvisí:

Může vás zajímat

Motokáry

Motokáry

Uspořádejte motokárové závody a zajeďte nejlepší čas! celá aktualita »

Skluzavka Rybička Nemo

Skluzavka Rybička Nemo

Každé dítě se rádo vydovádí na skluzavce s Nemem, s oblíbeným pohádkovým hrdinou. Nechejte se vtáhnout do magického a zábavného světa hradů, tunelů, prolézaček a skluzavek s nimi! celá aktualita »

Minimotorky (minibikes)

Minimotorky (minibikes)

Uspořádejte minibikové závody a zajeďte ten nejlepší čas! celá aktualita »

Malování na obličej (facepainting)

Malování na obličej (facepainting)

Vyzkoušejte si, jaké je to být dravou šelmou, klaunem, nebo třeba pohádkovou či filmovou postavu! A nechte si pomalovat obličej nebo tělo profesionálními barvami! celá aktualita »

Stůl na páku (armwrestling)

Stůl na páku (armwrestling)

Změřte své síly se soupeřem starým dobrým způsobem a ukažte, kdo má větší páru! celá aktualita »