Pořádání tvořivých workshopů k Vánocům a k dalším příležitostem

24. 11. 2023

Vánoce klepou na dveře, venku je nevlídno a je brzo tma. Co takhle si zpříjemnit dlouhé zimní dny uklidňující manuální prací, u které se perfektně zrelaxujete a ještě se Vám podaří vyrobit něco pěkného? Odpočiňte si kreativní prací od internetu a televize, od vánočního shonu, od úklidu a nákupů… My Vám v tom rádi pomůžeme.

Vánoční workshop: tvorba věnců, vánočních baněk na stromeček a dalších ozdob, svícnů.

Zajišťujeme tvořivé vánoční workshopy

Vánoční workshop: tvorba věnců, vánočních baněk na stromeček a dalších ozdob, svícnů.

Předvánoční čas je jako stvořený pro kreativní tvoření. Na Vánoce každý z nás potřebuje vánoční věnce, ozdoby na stromeček (zdobené baňky, přívěšky), svícny a další doplňky. Díky nim každá domácnost do sebe nasaje tu pravou vánoční atmosféru. K Vánocům pak v takto pěkně vyzdobeném domově nesmí chybět něco dobrého k snědku – například voňavé sladké perníčky, které rovněž budou Vaším originálním dílem od srdce.

Všechny tyto činnosti můžeme ve vánočním workshopu společně tvořit. Lze také spojit více činností v jednu nebo jich společně vymyslíme ještě více dle kreativní nálady. Nebojíme se experimentování!

Pořádání workshopů s libovolnou tematikou

Pro šikovné ručičky připravujeme tvořivé workshopy nejen k Vánocům, ale k jakékoliv tématice v průběhu celého roku. Začátek nového roku uteče jako voda a už to budeme mít Valentýna, svátek všech zamilovaných, pak Velikonoce (malování vajíček, pletení pomlázek)… Ale například pletení oblečení, vyšívání vzorů a obrázků, nebo i pletení košíků a práce se dřevem – to jsou přeci činnosti, které můžeme vykonávat po celý rok. Proto se neomezujeme jen na tyto sváteční dny, ale jsme schopni zajistit po celý rok bohatou nabídku, z které si jistě vyberete a bude s ní spokojení.

Pro koho se tyto workshopy hodí pro:

  • všechny firmy jako firemní workshopy, díky nimž se vytváří více přátelské a pospolité pracovního prostředí
  • organizace a instituce pracující s dětmi a rodiči
  • střediska sociální prevence, zařízení pro děti vyžadující speciální péči apod.
  • dětské domovy, domovy seniorů, nemocnice
  • mateřské, základní i střední školy
  • pro rodinu nebo skupinu přátel s dětmi
  • a pro mnoho dalších…

Ceník a objednávka kreativního workshopu na míru

Ceny za pořádání workshopu jsou vždy individuální po předchozí specifikaci a domluvě. Neváhejte nás proto kdykoliv kontaktovat a nezávazně se nás poptat na možnosti vytvoření programu workshopu pro Vás na míru.


Sdílejte tuto aktualitu na facebooku

S aktualitou Pořádání tvořivých workshopů k Vánocům a k dalším příležitostem souvisí:

Může vás zajímat

Malý skákací hrad

Malý skákací hrad

Malý nafukovací hrad pro všechny děti je ideální pro garden párty, oslavy narozenin nebo také na jakékoliv akce ve větších interiérech. celá aktualita »

RC modely aut, letadel, lodí a dronů

RC modely aut, letadel, lodí a dronů

Dopřejte hostům na své akci atmosféru světových závodů a vyhlaste soutěž o nejlepšího řidiče modelu vozu s elektromotorem! celá aktualita »

Icaros (trénink ve virtuální realitě)

Icaros (trénink ve virtuální realitě)

Ponořte se do tajů virtuální reality. Icaros je fitness přístroj na funkční trénink a herní platforma zároveň, která „hráčům“ umožňuje objevovat unikátní virtuální svět s použitím brýlí, a ovládat letovou dráhu pohyby celého těla. celá aktualita »

Motorové koloběžky

Motorové koloběžky

Plujte si terénem na motorových koloběžkách, ve stoje odpočiňte nohám a kochejte se přírodou či krásami velkoměst! celá aktualita »

Skluzavka Rybička Nemo

Skluzavka Rybička Nemo

Každé dítě se rádo vydovádí na skluzavce s Nemem, s oblíbeným pohádkovým hrdinou. Nechejte se vtáhnout do magického a zábavného světa hradů, tunelů, prolézaček a skluzavek s nimi! celá aktualita »