Expediční vozidlo Land Rover Santana: jízda či rekvizita

7. 5. 2021

Nabízíme k pronájmu na Vaše firemní akce unikátní expediční vozidlo Land Rover SANTANA PS­10 ANIBAL s třílitrovým motorem. Vozidlo bylo navrženo a konstruováno pro jízdu a zdolávání náročného horského či pouštního terénu s nadstandardní výbavou: plynokapalinové tlumiče, naviják GOLEM, střešní zahrádka, střešní stan, radiostanice…

Tuto atrakci nabízíme ve dvou hlavních variantách:

Expediční vozidlo pro stacionární využití jako tematická atrakce k oživení akce

Tento způsob atrakce se našim klientům osvědčil na různých veletrzích s outdoorovým vybavením či automobilových akcích. Pomocí tohoto auta lze Vaši expozici učinit exkluzivní a nepřehlédnutelnou pro účastníky akce. Na autě je možné rozložit stan a z jeho střechy spustit střešní markýzu (viz fotografie) a docílit tak plnohodnotného stánku.

K této atrakci je ještě doplňkově možné objednat přednášku světaznalého cestovatele.

expediční vozidlo Land Rover Santana na zábavné akci jako rekvizita

Ukázka využití expedičního vozidla jako rekvizity na zábavné atrakci se stánkem pro facepainting.

Expediční vozidlo pro jízdu s řidičem v terénu

Řidič Vás bezpečně sveze náročnějším terénem, v němž může využít některé specifické dovednosti vozidla. Projížďka s tímto autem určitě stojí za to a hodí se jako výborný dárek k narozeninám či různým oslavám pro kohokoliv s láskou k těmto unikátním autům.

expediční vozidlo Land Rover Santana

Kombinace uvedených variant

Je také možné se domluvit na kombinaci uvedených možností pronájmu expedičního vozidla: například 2 hodiny jako stacionární tematická atrakce a následně 2 hodiny jízdy s řidičem.

Poprvé publikováno: 27. 4. 2016 


Sdílejte tuto aktualitu na facebooku

S aktualitou Expediční vozidlo Land Rover Santana: jízda či rekvizita souvisí:

Může vás zajímat

Dětská elektro vozítka (2 ks)

Dětská elektro vozítka (2 ks)

Zábava, kterou neodmítne žádné dítě! Na elektrických autíčkách si děti vybijí svou touhu stát se velkými řidiči. celá aktualita »

Nafukovací skluzavka Vodní svět

Nafukovací skluzavka Vodní svět

Hezky se usaďte a frčíme z kopce, či spíše ze skluzavky, rychle dolů! Dominantou skluzavky Vodní svět je velký nafukovací oblouk, za kterým se dětem naskytne možnost nahlédnout do tajů vodního světa a pořádně se sklouznout. celá aktualita »

Segway

Segway

Plujte si terénem na motorových kolečkách, ve stoje odpočiňte nohám a kochejte se přírodou či krásami velkoměst! Segway nezklame! celá aktualita »

Bungee running

Bungee running

Změřte své síly s gumovým lanem! Bungee running je běh na gumě, při kterém je cílem doběhnout až k určené metě. Vyhrajte v soutěži a doběhněte co nejdál! celá aktualita »

Fotbalový terč

Fotbalový terč

Hra fotbalových šipek patří mezi velmi oblíbené atrakce u všech věkových kategorií. celá aktualita »